Auto professioneel laten polijsten

Wiki Article

Ben je niet zo blij meer met je Lada vanwege het feit dat deze er fletch uit ziet? Wij poetsen je ford van onder tot boven tot elk stukje weer glimt. Iets dat je Toyota faal doet lijken komt door storm, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Na continu buiten op de parkeerplaats te hebben gestaan is dat ook behoorlijk logisch, maar geen zorgen, wij brengen die prachtige grootsheid naar boven. De laklaag wordt weer in ere hersteld voor het fraaiste uitkomst. Met alleen de betere producten te gebruiken en de grootste bekwaamheid krijg je de bolide weer in spraakmakende staat terug. Wil je wat foto's bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze bedrijfswebsite.
Binnen de kortste keren komen bekende naar je toe met de vraag of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit gaat bekent klinken, zit je lekker in de bolide op weg naar huis en spontaan zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Zonde, er valt jammer genoeg niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een sprankelende vierwieler te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere beschadigingen, maar daar zijn andere tactieken voor benodigd. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die gekomen zijn van je sleutelbos, een paar boomtakken of steentjes weer helemaal onzichtbaar. En natuurlijk die kleur, compleet opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een vierwieler? Je kan je gezicht er in terug zien zo feilloos is de gelakte laag. Met onze glascoating service gaat ook jouw heilige koe er net zo uit zien, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Wat moet ik me bij nano-coating voorstellen? Nou het is een aanvullende ondersteunende laag over je huidige laklaag heen welke meerdere jaren blijft bestaan. Wat nodig is, is dat de heilige koe eerst door en door gewassen moet zijn om het middel haar werk te kunnen laten doen. Na deze nano-coating valt het vuil en nattigheid er probleemloos van af, je bolide blijft helemaal droog.

Plus de binnenkant van je heilige koe kunnen we volledig opknappen zodat je weer met een goed gevoel de bolide in stapt. Niks van het interieur ontgaat aan onze toewijding, de zetels en dashboard tot de voetenmat aan toe. Als je de vierwieler al een langere tijd hebt is deze minder schoon als dat de bedoeling is. Als je je oom een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Bmw net nieuw had gekocht? We gaan niet met een aangename reuk domineren, maar verwijderen deze zodat je auto interieur weer prettig geurt.

Om je Jeep honderd procent van buiten en binnenkant schoon te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Ook bestaat er een keuze om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze services aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. We stellen het reuze op prijs als je ons wilt aanprijzen bij onder andere je vriend. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Kom maar eens bij ons langs.

Jouw bolide staat daar maar zonder glans op de oprit? Wij wassen je audi van links tot rechts tot elk stukje weer blinkt. De weersbeïnvloedingen doen je bmw geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een wasbeurt te geven. Na alsmaar buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk logisch, maar geen probleem, wij geven die schitterende gloed weer terug. Voor de fraaiste uitslag zullen we de laklaag weer in ere moeten herstellen. Met sterke middelen en de meeste liefde krijg je de auto weer in perfecte staat terug. Zie op onze website enkele voor en na afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen. Spoedig staat er dan weer een prachtig blinkende bolide voor je appartement waar je opgetogen om zult zijn.

Dit gaat bekent in de oren klinken, je bent op weg naar de vomar om wat boodschappen te doen en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Allemaal van die miniscule beschadigingen in je lak waar je niet op zat te wachten. Al die vlekjes maken de kleur ook wazig, het is wel eens mooier geweest. Om van al die beschadigingen in je bolide af te komen kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die gekomen zijn van je autosleutels, een paar struiken of steentjes weer volledig verdwenen. En natuurlijk die kleur, volledig opgebloeid.

Ongeevenaard mooi toch al die glanzende auto's die sparkelen in het licht van de zon of onder een lantarenpaal? Dat je een magazine aan het doornemen bent en zoiets hebt van dat is wel erg aanlokkelijk? Met onze nano-coating service gaat ook jouw Ford er net zo uit zien, is dat niet de droom waar je vaker aan zit te denken? Glas-coating is een transparante laag over de bestaande lak heen, door dit blijft je voertuig jaren lang extra beschermd. Voordat de nano-coating op de vierwieler kan worden gewreven behoort de heilige koe een schone en gladde ondergrond te hebben om het middel te laten zitten. Na deze nano-coating heeft regenwater en vuil geen grip meer op je laklaag, je bolide blijft spik en span.

Ook de binnenkant van je auto kunnen we volledig schoonmaken zodat je weer met een goed gevoel de bolide in stapt. Niks van het auto interieur slaan wij over, de zetels en dashboard tot de voetenmat aan toe. Na meerdere jaren in de bolide te hebben gereden is deze niet zo schoon meer als dat de bedoeling is. En wie wilt er nu genoegen nemen met een vies interieur. De stoffen autostoelen komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Onwijs veel personen vinden een nieuw gekochte Honda lekker ruiken, alleen duurt die geur niet voor altijd. Wij verhullen de bijgekomen geuren niet, maar verwijderen deze zodat je interieur weer lekker geurt.

Je website kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je voertuig overal brandschoon. Neem als voorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Natuurlijk kan je tevens pakketten combineren, het is net wat u ons opdraagt. Wij bieden onze diestbaarheid aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. Nadat je jouw auto fatsoenlijk hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons onder andere bij je tante wilt aanbevelen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We verwelkomen je graag.

Report this wiki page